5.7.2009

Tien päällä

Jos ulkomailla on jännää niin myös kotimaassa matkailu on mukavaa. Tänään käytiin Kamelin ja Handymanin kanssa Kotkassa, määränpäänä Merikeskus Vellamo, jonne suunniteltiin matkaa jo viime kesänä.

Kotka vaikutti ensinäkemältä varsin autiolta. Porukkaa löytyi kuitenkin ilmeisen suositusta ruokaravintelista keskustasta, jossa käytiin syömässä. Ruokapaikan vierestä löytyi myös loistava konditoria, jossa käytiin syömässä leivokset. Oli herkkua!


Merikeskus oli hieno! Tavoitteena ei ollut päästä käymään merkikeskusen näyttelyissä, vaan lähinnä vain nähdä rakennus. Sitä tutkittiinkin joka puolelta ja kiivettiin pitkää luiskaa pitkin keskuksen katolle, josta oli komeat näkymät.

Handyman ja Kameli ihailevat maisemaa:

Sisällä käytiin myös, mutta ei menty näyttelyyn, joka olisi maksanut kokonaiset 8 euroa. Tästä Handyman sai ruikuttamisen aihetta kotimatkalle, vaikka takapenkkiläisten ruikutus vaihtuikin jossain vaiheessa matkaa melkoiseksi fiilistelyksi ja elämän ihanuuden hehkuttamiseksi.

Kotimatkalla ehdittiin ajella myös Porvoon läpi, käydä Emäsalon sillalla ja sillan kupeessa kahvilla ja Landbossa sekä Karhusaaressa katsastamassa asuinalueita. Uudeksi reissuksi sovittiin ylihuomiseksi matka Sipooseen Pilvijärvelle kuvaamaan lumpeita. Sitä ennen pukkaa reissua myös Riihimäelle. Eli liikkeellä ollaan jatkuvasti.

4 kommenttia: