25.6.2009

Ale

Edellä kuvatun Stade de France -reissun yhteydessä ehdittiin myös käydä shoppailemassa - tietysti urheilukaupassa. Stadionin vieressä oli jättimäinen Decathlon-kauppa (ihan kuin Amsterdam Arenan kupeessa), josta ostettiin mm. yhteensä 15 paria sukkia. Decathlonista saa ihan mitä vain urheiluun liittyvää erittäin halvalla. Sukat on puoli-ilmaisia ja laadukkaita, joten niitä on aina pakko ostaa läjäpäin. En olekaan ostanut urheilusukkia sitten parin vuoden takaisen Amsterdamin-reissun. Urheiluvaatteita on katsastettu myös Nike-kaupassa, joka onkin nykyään harvinaista herkkua kun Helsingin Kampin Nike-kauppa laittoi keväällä pillit pussiin. Edessä on tietysti vielä ultimate Nike-kokemus Lontoon Nike Townissa.

Kaikissa kaupoissa alkoi alennusmyynnit eilen. En keksi millä logiikalla alennusmyyntien alkamispäivä on valittu, mutta en valita. Alennusmyynti tarkoittaa täällä sitä, että tavarat ovat ihan oikeasti alennuksessa, eli useimmiten -40% tai -50%. Muutamia vaatteita on tullut ostettua. Homis innostui myös ostamaan farkut ja aikoo jopa ostaa toiset Lontoosta!

Jokaiseen päivään kuuluu myös vähintään yksi käynti kulman takana G20 Supermarchessa. Vesivarastoa pitää täydentää jatkuvasti, ja joka kerralla mukaan tarttuu jotain pientä muutakin, kuten jugurttia, hedelmiä tai keksejä. Ruokakauppoihin ei kyllästy koskaan. Huomenna pitää mennä käymään paikallisessa kauppahallissa metsästämässä jeesusmakkaraa.

3 kommenttia:

  1. w00t?! eikö kampissa ole enää nike-kauppaa?

    VastaaPoista
  2. Ei oo. Et oo käyny Kampin pi... keskuksessa aikoihin kun roikut töissä aamut illat.

    VastaaPoista
  3. Voi ei, ale alkoi jo nyt! Onkohan siellä enää mitään jäljellä enää kolmen viikon päästä? Pahoin pelkään...

    VastaaPoista