25.6.2009

Stadion ja julkkis

Pariisin ilma on väsyttävää. Ainakin me ollaan totaalisen väsyneitä iltaisin kun tullaan hotellille. Sänky on kerrassaan hyvä, ainoa miinuspuoli on valokatkaisimien sijanti sängynpäädyssä. Mikähän lie insinööri on suunnitellut ne.. ei onneks sentään mediatekniikan insinööri, medianomista puhumattakaan. Viime yönä sytytin valot 3 tai 4 kertaa kyynärpäälläni, saa nähdä pitäskö ensi yö nukkua lattialla.

Tänään oli ohjelmassa Ranskan urheilupyhättö, Stade de France. Osa lukijoista saattaa tietää, että tuolla kyseisellä stadionilla Ranska voitti vuonna 1998 jalkapallon maailmanmestaruuden. Kyseisen ottelun maalintekijät tiedän toki itse, mutta kuinka moni arvon lukijoista tietää. Vastaukset toivotaan lähetettäväksi tämän tekstin kommenttiosastolle. Nopeimmalle oikealle vastaajalle on luvassa mühkea palkinto.





Käytiin myös Marmottan-Monet -museossa. Siellä oli monenlaista taulua muutamilta taiteilijalta, mutta monsieur Claude Monet:n maalaukset ovat todella hienoja. Turhaan häntä ei kutsuta impressionismin isäksi, joten minunkaan on turha tarkemmin alkaa selittää syytä, miksi nimi on hänelle annettu.

Tänään kun kuljimme Grands Boulevardsilla, vastaan käveli Baron Davis (http://en.wikipedia.org/wiki/Baron_Davis). Suurimmalle osalle tämä nimi ei sano mitään, mutta kaveri on joka tapauksessa yksi maailman parhaimpia koripalloilijoita. Ihmettelen vieläkin, miksei BD tunnistanut Homista...

1 kommentti:

  1. Legendaarinen matsi, jossa isännät pieksi brassit tylysti 0-3.

    Maalintekijät Zidane ja Emmanuel Petit. Vieläkin muistan kuin eilisen päivän kun telkkarista katottiin sitä Zidanen tokaa maalia monttu auki. Joskus vielä meen vastaavaan finaaliin Homiksen kanssa paikan päälle!

    VastaaPoista