14.6.2009

Homiksen kotikonnuilla

Kesäloma on alkanut lupaavasti. Tähän mennessä ohjelmassa on ollut junamatka Homiksen kotikonnuille Kokkolaan, terassilla istumista, katukorista sekä Kärkkäisellä käynti.

Homiksen paluu kotikonnuilleen on monella tapaa merkittävä tapahtuma. Sen lisäksi että suku on innoissaan, myös muu paikallinen väestö sekoaa enemmän tai vähemmän sankarihahmon paluusta. Tällä kertaa vastaanotto oli vähintäänkin sydämellinen, sillä saldona oli ensimmäisen päivän jälkeen kultainen pokaali sekä kuva Keskipohjanmaassa.




Arvoitukseksi on jäänyt, mihin viittaa kuvatekstin sanavalinta "tahdittama". Homis lampsi pelipaikalle viittä vaille ensimmäisen pelin alkua, joutui lainaamaan koriskengät kaveriltaan ja hyökkäsi kylmiltään pelin tiimellykseen. Yleisö oli silti haltioissaan etenkin Homiksen laitettua hottentotit aisoihin.

Tänään matkasimme 80 kilometrin päähän Ylivieskaan legendaariselle Kärkkäiselle. Kauppa oli maineensa veroinen, kuin Stockmann kahdessa kerroksessa. Seurueen matkaan tarttui kaikenlaista tavaraa suruadressista kalastushaalareihin ja juoksutakkeihin. Oli muuten huisin halvat takit - vain 24,90!

3 kommenttia:

  1. En jaksa venata päivityksiä ja kuvat Homo-Honsusta on liian pieniä... --> ei hyvältä näytä

    VastaaPoista
  2. Hanki silmälasit senkin limainen pervo. Eikö sun MikroMikkona pitäis tietää miten zoomauspikanäppäintä käytetään siinä teidän pönttömacissa.

    Loma + lande = ei kiire.

    Maalla aateekoo ja intternetti on vähän hitaampia kuin siellä ydinkeskustassa, jossa ollaan kärsimättömiä ja levätään vain kun ollaan vedetty yliannostus huumeita..

    VastaaPoista