15.6.2009

It's not for girls

Tänään oltiin reippaita ja käytiin salilla. 2 kertaa. Ekalla kerralla ei päästy sisälle asti, sillä Kokkolan legendaarinen urheilutalo oli kiinni. Kesäaukioloaika on 14-21.30 (!). Urheilutalo on monella tapaa legendaarinen. Ei vähiten siksi, että ikkunoihin, seiniin ja ilmoitustauluille on teipattu ja liimattu maailman huvittavimpia lappuja. Oli tekemistä pysyä juoksumaton kyydissä nauruntyrskähdysten lomassa kun silmiin sattuivat tekstit "don't let enybody in" ja "älä päästä ketään sisään, meillä on edulliset hinnat". Lapuissa on myös mielenkiintoisia kuva-arvoituksia ja käännökset eivät usein vastaa alkuperäistä tekstiä.


Mielenkiintoisia olivat myös osaan lapuista tehdyt kielioppikorjaukset. Alla oleva turvaohje itsessään on varmasti käyttökelpoinen. Oli sitten kyseessä tulipalo, nilkan vääntyminen tai laitteen kaatuminen on ilmeisesti soitettava 112:een. Selkeät ohjeet takaavat varmasti hyvän tuloksen.


Salilla tuli vähän orpo olo, sillä olin ainoa nainen koko paikassa. Suurin osa porukasta näytti siltä että haarukka ei syödessä taivu suuhun asti. Sen verran oli rautaa väännetty. Jopa Homis näytti lähes kukkakepiltä näiden tyyppien rinnalla. Ylivoimaisesti suosituin paikka salilla olikin penkkipunnerruslaite. Penkkejä oli neljä ja ne olivat jatkuvasti varattuja.

Lomalla urheileminen on aina vähän työn ja tuskan takana. Etenkin matkalla ollessa on vaikea päästä salille asti ja lenkille lähtöä ei voi ajatellakaan jos on takana pitkä päivä kaupungilla. Tässä yritetään tämän loman aikana kunnostautua. Jos suuresta (ja vaativasta) lukijakunnasta joku tietää hyvän kuntosalin Pariisissa, voisi ystävällisesti jakaa tiedon meidän kanssa. Lontoossa on onneksi hotellissa sali.

2 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon
    - twitter-feedistä
    - homiksesta
    - muniksesta

    VastaaPoista
  2. Toi Twitter-authentication ottaa mua hermoon kun joka kerta pitää vastata että ei kiitos! Eikö se voi ymmärtää kerrasta? Mä en oo informaatioyhteiskunnan jäsen, thank you very much!

    VastaaPoista